Orice roman poate fi si campion (in special XI A)


Acestia suntem noi... campionii de la XI A; era sa uit ca mai lipseste cineva-Gae(Staicu Alin)-. Totul a inceput acum 3 ani, in clasa a-IX-a, cand "bobocii de la A" i-au lasat pe toti masca dupa niste rezultate si reveniri mai ceva ca la englezi ;). Cu toate acestea, locul 2 obtinut atunci, nu merita sa ii acordam importanta prea mare.
Incepu' clasa a XI-a si prima intrebare a autoproclamatilor "favoriti" la titlu de campioni ai liceului,XII B (nu stiu de unde le-a venit asta in cap) era cand incepe campionatul...Ei uitasera un singur lucru, XI A ii astepta la cotitura ;)
Vine si luna decembrie..."Luna Cadourilor"...intrebarea era pentru cine; raspunsul era la noi.
Dupa stabilirea perioadei in care va avea loc turneul, toti fierbeau de nerabdare sa isi afle adversarii; noi nu... pentru noi nu conta. Cu toate astea ,soc dupa tragere... "Bah...picara in grupe a lu' Dudau(Catalin Dudau alias "TUNARUL") cu a lu' Catana(subsemnatul)!!!"
O da... nu se putea mai bine... trebuia sa le punem capac de la inceput... beautiful.
Dupa esuate incercari ale lor sa faca turneul dupa bunul lor plac, incepe campionatul... fluiera arbitrul inceputul "finalei din grupe" :)) si pana sa isi dea ei seama ca se termina meciu, le daduram 5... la 1. SEC. "Ce naiba...poate au inceputul mai ezitant...!" , ne gandiram noi; hai sa fim baieti buni si sa le mai dam o sansa... in finala(restul meciurilor noastre nu merita a fi comentate).
FINALA... "Tunarul" spunea:"Daca nu le dam 7 diferenta(7-0,8-1,9-2)cedam trofeul..."(apropo, era si o cupa pentru campioni). Sa fie oare aroganta din partea lor...? Intrebarea era de ce... ii umilisem in grupe... poate vremea de afara era cauza... Si incepuram si finala; avem 1-0, ne egaleaza si apoi... apoi ii nenorociram. 3-1 la final si...WE ARE THE CHAMPIONS!!! In sfarsit se facuse dreptate dupa finala pierduta cu 2 ani in urma.
Am uitat sa va mai zic un lucru; pe la ora de istorie am auzit o vorba... "Invingatorul ia totul!"...CEL MAI BUN PORTAR - LOCUL I - CEL MAI BUN JUCATOR...toate sunt la noi.
Asa ne-am obisnuit si asa va fi mereu...locul 2...NU E PENTRU NOI...

6 comentarii:

Anonim spunea...

ala care se pune cu 11 TZ...acum actuala 12 TZ a belit-o :>

Nicushor spunea...

Off la naiba, acu in a 12 a chiar nu avem adversari...oare ne-or lasa sa ne facem 2 echipe de la noi din clasa? Sau poate 3? :)

Anonim spunea...

lipseste cel care v-a adus trofeul... (EU)

trance1st spunea...

vroiai sa zici cel la care e acum trofeul...k de adus au avut altii grija :P

Anonim spunea...

bravo mey...sunteti buni...sa-o tineti tot asa...:*:*:*

Nicushor spunea...

Gini a fost mezu!!! Antrenoru!!!

Poop cole

Poop cole

Just me...

Just me...

La chef

La chef

Noi 3

Noi 3

Cu Amytzu

Cu Amytzu

Me & SoSo

Me & SoSo

La scoala

La scoala

Lavi q baietii

Lavi q baietii

Verii... :))

Verii... :))

Trupa de shoc...

Trupa de shoc...

Cu moshicu' ;)

Cu moshicu' ;)

Campionii...

Campionii...

cu Nicu la balta ;))

cu Nicu la balta ;))

''Grasu''

''Grasu''

"Gutza"cu Eugen

"Gutza"cu Eugen

Lavi cu Dana

Lavi cu Dana

Yo,coco,Gyni

Yo,coco,Gyni

Robby si Clau

Robby si Clau